Meniu
Cosul meu

Tikiri

Brand: Tikiri
Peggy este un companion perfect inca din prima zi de viata. Confectionata manual din bumbac natural, ideala pentru jocurile de rol, dezvoltare emotionala.Varsta recomandata : 0+Materiale: Bumbac natural, fara arome sau miros.Conceptul pentru Bonikka a aparut in 1895 dupa o intamplare simpla, dar foa..
85,00 lei cu TVA
Brand: Tikiri
Papusile sunt confectionate din bumbac organic si cauciuc natural, ideale pentru bebelusi si copii. Varsta recomandata : 0+ Materiale: Cauciuc natural 100%, bumbac natural, fara arome sau miros. Conceptul pentru Bonikka a aparut in 1895 dupa o intamplare simpla, dar foarte semnificativa. Strabunic..
160,00 lei cu TVA
Brand: Tikiri
Fabricat din cauciuc natural, acest flamingo elegant, este usor de tinut in manute si are un zgomot placut la stranerea lui, care ii va amuza pe cei mici.Jucaria este certificata non toxic, nu contine BPA, Ftalati si PVC.Atentionari: ca orice jucarie pentru bebelusi, a se utiliza doar sub stricta su..
85,00 lei cu TVA
Brand: Tikiri
Mica balena este fabricata din cauciuc natural si face parte din colectia ""Prietenii Oceanului"" Fiecare animalut marin are un sunet de zornait atunci cand este agitat. Sunetul de zornaitoare ii stimuleaza auzul bebelusuluiatunci cand isi descopera simțurile. Acești mici prieteni din ocean sunt pe..
69,00 lei cu TVA
Brand: Tikiri
Micul calut de mare este fabricat din cauciuc natural si face parte din colectia ""Prietenii Oceanului"" Fiecare animalut marin are un sunet de zornait atunci cand este agitat. Sunetul de zornaitoare ii stimuleaza auzul bebelusuluiatunci cand isi descopera simțurile. Acești mici prieteni din ocean ..
69,00 lei cu TVA
Brand: Tikiri
Micul octopus este fabricat din cauciuc natural si face parte din colectia ""Prietenii Oceanului"" Fiecare animalut marin are un sunet de zornait atunci cand este agitat. Sunetul de zornaitoare ii stimuleaza auzul bebelusuluiatunci cand isi descopera simțurile. Acești mici prieteni din ocean sunt p..
69,00 lei cu TVA
Brand: Tikiri
Micul crab este fabricat din cauciuc natural si face parte din colectia ""Prietenii Oceanului"" Fiecare animalut marin are un sunet de zornait atunci cand este agitat. Sunetul de zornaitoare ii stimuleaza auzul bebelusuluiatunci cand isi descopera simțurile. Acești mici prieteni din ocean sunt perfe..
69,00 lei cu TVA
Brand: Tikiri
Girafa din colectia ""Primul meu safari"" este confectionat din cauciuc natural. Este usor de tinut in manute si este moale pentru a ajuta la ameliorarea durerilor de dintisori. Materiale: Cauciuc natural 100%, fara arome sau miros.Jucaria este certificata non toxic, nu contine BPA, Ftalati si PVC.A..
56,00 lei cu TVA
Brand: Tikiri
Hipopotamul din colectia ""Primul meu safari"" este confectionat din cauciuc natural. Este usor de tinut in manute si este moale pentru a ajuta la ameliorarea durerilor de dintisori. Materiale: Cauciuc natural 100%, fara arome sau miros.Jucaria este certificata non toxic, nu contine BPA, Ftalati si ..
56,00 lei cu TVA
Brand: Tikiri
Leul din colectia ""Primul meu safari"" este confectionat din cauciuc natural. Este usor de tinut in manute si este moale pentru a ajuta la ameliorarea durerilor de dintisori. Materiale: Cauciuc natural 100%, fara arome sau miros.Jucaria este certificata non toxic, nu contine BPA, Ftalati si PVC.Ate..
56,00 lei cu TVA
Brand: Tikiri
Papusa cap cauciuc natural si corp bumbac 100%Papusa Meiya este o jucarie senzoriala adorabila, ideala pentru rontait si iubit. Capul fabricat din cauciuc natural si pictat cu vopsea pe baza de soia, este ideal pentru rontait, calmeaza durerile gingivale din timpul eruptiilor dentare. Corpul plat si..
104,00 lei cu TVA
Brand: Tikiri
Tikiri Papusa Wallace UrsuletCreat din fibre bio si cauciuc natural, Ursuletul Wallace devine prietenul cel mai bun al copiilor. Este ideal si pentru dentitie.Dimensiune: 21 cm x 12 cmVarsta: 0+Jucaria este certificata non toxic, nu contine BPA, Ftalati si PVC.Atentionari: ca orice jucarie pentru be..
114,00 lei cu TVA
Brand: Tikiri
Set Meiya Cauciuc si Papusa Bumbac . Setul ideal pentru bebelusi sanatosi si fericiti contine: Jucarie dentitie Meiya din cauciuc natural si Maiya Papusa din bumbac natural. Bebelusului ii sunt stimulate toate simturile, stimulare senzoriala, intelegerea relatiei cauza-efect. Materiale: cauciuc nat..
166,00 lei cu TVA
Brand: Tikiri
Fabricat din cauciuc natural, este usor de tinut in manute si are un zornait placut care ii va amuza pe cei mici.Jucaria este certificata non toxic, nu contine BPA, Ftalati si PVC.Atentionari: ca orice jucarie pentru bebelusi, a se utiliza doar sub stricta supraveghere a unui adult. Verificati de fi..
87,00 lei cu TVA
Brand: Tikiri
Mica broasca testoasa este fabricata din cauciuc natural si face parte din colectia ""Prietenii Oceanului"" Fiecare animalut marin are un sunet de zornait atunci cand este agitat. Sunetul de zornaitoare ii stimuleaza auzul bebelusuluiatunci cand isi descopera simțurile. Acești mici prieteni din oce..
69,00 lei cu TVA
Brand: Tikiri
Fabricata din cauciuc natural, aceasta dragalasenie cu gat lung, din colectia ""Primul Meu Safari"", este usor de tinut in manute si are un zornait placut care ii va amuza pe cei mici.Jucaria este certificata non toxic, nu contine BPA, Ftalati si PVC.Atentionari: ca orice jucarie pentru bebelusi, a ..
74,00 lei cu TVA
Brand: Tikiri
Fabricata din cauciuc natural, acest hipo simpatic, din colectia ""Primul Meu Safari"", este usor de tinut in manute si are un zornait placut care ii va amuza pe cei mici.Jucaria este certificata non toxic, nu contine BPA, Ftalati si PVC.Atentionari: ca orice jucarie pentru bebelusi, a se utiliza do..
74,00 lei cu TVA
Brand: Tikiri
Fabricat din cauciuc natural, acest mic leu fioros, din colectia ""Primul Meu Safari"", este usor de tinut in manute si are un zornait placut care ii va amuza pe cei mici.Jucaria este certificata non toxic, nu contine BPA, Ftalati si PVC.Atentionari: ca orice jucarie pentru bebelusi, a se utiliza do..
74,00 lei cu TVA
Brand: Tikiri
Fabricata din cauciuc natural, aceasta zebra simpatica, din colectia ""Primul Meu Safari"", este usor de tinut in manute si are un zornait placut care ii va amuza pe cei mici.Jucaria este certificata non toxic, nu contine BPA, Ftalati si PVC. Atentionari: ca orice jucarie pentru bebelusi, a se utili..
74,00 lei cu TVA
Afişare 1 - 19 din 19 (1 pagini)
Acest site foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului si imbunatatirea performantei platformei. Prin continuarea navigarii se considera acceptul dumneavoastra ca site-ul web sa poata seta fisiere de tip cookie in browser.