Meniu
Cosul meu

Colectia Paco Carti Muzicale

Hai intr-o aventura muzicala cu Paco, catelul meloman! in aceste aventuri, Paco intalneste noi prieteni care il conduc prin lumea magica a sunetelor. Cu 16 butoane pe care se poate apasa, copiii vor avea placerea sa descopere sunetele unor instrumente muzicale, in timp ce se aventureaza cu Paco in poveste. Colectia include 3 carti: Paco si Mozart, Paco si Vivaldi, Paco si Orchestra

Brand: Katartis
Carte sonora, Paco si MozartHai intr-o aventura muzicala cu Paco, catelul meloman! in aceste aventuri, Paco intalneste noi prieteni care il conduc prin lumea magica a sunetelor. Cu 16 butoane pe care se poate apasa, copiii vor avea placerea sa descopere sunetele unor instrumente muzicale, in t..
48,00 lei cu TVA 62,00 lei cu TVA
Brand: Katartis
Carte sonora, Paco si OrchestraHai intr-o aventura muzicala cu Paco, catelul meloman! in aceste aventuri, Paco intalneste noi prieteni care il conduc prin lumea magica a sunetelor. Cu 16 butoane pe care se poate apasa, copiii vor avea placerea sa descopere sunetele unor instrumente muzicale, i..
48,00 lei cu TVA 62,00 lei cu TVA
Brand: Katartis
Carte sonora, Paco si VivaldiHai intr-o aventura muzicala cu Paco, catelul meloman! in aceste aventuri, Paco intalneste noi prieteni care il conduc prin lumea magica a sunetelor. Cu 16 butoane pe care se poate apasa, copiii vor avea placerea sa descopere sunetele unor instrumente muzicale, in ..
48,00 lei cu TVA 62,00 lei cu TVA
Colectia Paco, 3 carti sonore Colectia Paco, 3 carti sonore
Hot -27 %
Brand: Katartis
Colectia Paco, 3 carti sonoreHai intr-o aventura muzicala cu Paco, catelul meloman! in aceste aventuri, Paco intalneste noi prieteni care il conduc prin lumea magica a sunetelor. Cu 16 butoane pe care se poate apasa, copiii vor avea placerea sa descopere sunetele unor instrumente muzicale, in timp c..
135,00 lei cu TVA 186,00 lei cu TVA
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)
Acest site foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului si imbunatatirea performantei platformei. Prin continuarea navigarii se considera acceptul dumneavoastra ca site-ul web sa poata seta fisiere de tip cookie in browser.