Meniu
Cosul meu

Jocuri

Brand: BrainBox
Cum se joacă BrainBox:Obiectivul jocului: Fii jucătorul cu cele mai multe cartonașe adunate după 10 minute.Dacă esti cel mai tânăr jucător tragi un cartonaș din cutie și întorci clepsidra.Studiezi imaginea și informațiile de pe fața cartonașului până când se scurge nisipul din clepsidră (10 secunde)..
65,00 lei cu TVA
Brand: IQ Booster
IQ Booster - Say Cheese! RoDupa ce cina s-a sfarsit si toata lumea a plecat la culcare, cei 7 soricei nazdravani se pregatesc pentru o petrecere gustoasa si branzoasa J! Te invitam la marea petrecere, surprinde-i pe soriceii afundati in bucatile de branza, descopera-le fetele si sigur te vor rasplat..
95,00 lei cu TVA
Brand: Korbo
Permite construirea pe 6 platforme interconectabile. Cu ajutorul celor 36 de cilindri, se pot construi sau consolida o varietate vasta de modele. Setul inspira gandirea logica si creativa. Constructiile propuse pot fi vazute in instructiuni. Cu toate acestea, exista inca loc pentru mai multe stru..
157,00 lei cu TVA
Brand: Korbo
Este un set destinat micilor astronauti in culori speciale de neon. Se bazeaza pe elemente care permit construirea unor structuri diferite, de miscare, de exemplu: mars rover, radar, nava spatiala. Setul include 30 de elemente suplimentare: Soarele, Planetele si Lunile lor. Platformele, uneltele, ..
165,00 lei cu TVA
Brand: Newmero
Newmero concept unic si original pentru copii intre 3-9 ani! Noutate absoluta pe piata din Romania! Atinge si invata Numerele si Matematica! Jucarie STEM Conceput de Doctorul in matematica danez Allan Cheng, Newmero se adreseaza copiilor cu varsta intre 3-9 ani, piesele Newmero sunt gandite astfel ..
250,00 lei cu TVA
Brand: Newmero
Newmero concept unic si original pentru copii intre 3-6 ani! Noutate absoluta pe piata din Romania! Atinge si invata Numerele si Matematica! Jucarie STEM. Conceput de Doctorul in matematica danez Allan Cheng, Newmero se adreseaza copiilor cu varsta intre 3-6 ani, piesele Newmero sunt gandite astfel..
140,00 lei cu TVA
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)
Acest site foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului si imbunatatirea performantei platformei. Prin continuarea navigarii se considera acceptul dumneavoastra ca site-ul web sa poata seta fisiere de tip cookie in browser.