Meniu
Cosul meu

Happy Hands

Brand: Happy Hands
Creaza cu usurinta mulajul manutei sau piciorusului, in forma unei inimioare. KIt-ul include material de amprentare, cutia metalica cu dimensiunile de aproximativ 16 x 15 centimetri, piciorus pentru sprijinirea cutiei si roller, este sigur pentru micuti si detine certificare SGS.Produsul nu ..
55,00 lei cu TVA
Brand: Happy Hands
O rama argintie, eleganta, fabricata din lemn, in interiorul careia se pot pastra amprentele 3D ale manutei si piciorusului celui mic. Tot ceea ce este necesar pentru realizarea amprentei este inclus in colet. Materialul de amprentare este sigur pentru bebelus si este certificat SGS. Dim..
99,00 lei cu TVA
Brand: Happy Hands
O rama foto prevazuta cu un spatiu pentru pastrarea unei fotografii si unul pentru pastrarea amprentelor.Fotografia trebuie sa aiba dimensiunea de 9 x 13 centimetri, iar rama are dimensiunea de 32 x 20 centimetri.In interiorul pachetului se afla: o rama foto alba, din lemn, 2 tuburi cu vopse..
79,00 lei cu TVA
Brand: Happy Hands
O rama fabricata din lemn, alba, dedicata pastrarii ecografiei bebelusului. Rama are dimensiunile de 20 x 15 centimetri, iar ecografia pe care o puteti inrama trebuie sa fie de 7.5 x 10 centimetri.Rama se poate pune pe mobilier sau agata in perete.Atentie:produsul nu este o jucari..
49,00 lei cu TVA
Brand: Happy Hands
O rama foto prevazuta cu 14 spatii pentru fotografii si amprente, ideala atunci cand aveti nevoie de un cadou pentru nasterea bebelusului. Fotografiile mici trebuie sa aiba dimensiunea de 5 x 5 centimetri, iar cele 2 mari de 11 x 11 centimetri. In interiorul pachetului se afla: o rama foto a..
119,00 lei cu TVA
Brand: Happy Hands
Un set pe care il puteti oferi parintilor bebelusului. la diferite ocazii, cum sunt ziua de nastere a celor mici, botez sau nastere. In interiorul cutiei de amintiri sunt incluse: separatoare pentru formarea cutiei cu amintiri (in cazul in care doriti sa o compartimentati), kit pentru crearea am..
65,00 lei cu TVA
Brand: Happy Hands
Un set elegant pe care il puteti oferi la diferite ocazii cum sunt nasterea, botezul sau aniversarea bebelusului, format dintr-o cutie de amintiri in interiorul careia sunt incluse: kit pentru crearea amprentei 3D, separatoare pentru formarea cutiei de amintiri si cate un plic cu autoformare pentru ..
129,00 lei cu TVA
Set cadou cutie amintiri si kit rama foto tripla cu amprente mulaj Set cadou cutie amintiri si kit rama foto tripla cu amprente mulaj
New In stoc
Brand: Happy Hands
Un set pe care il puteti oferi la diferite ocazii, format dintr-o cutie de amintiri in interiorul careia sunt incluse: kit pentru crearea amprentei manutei si/sau piciorusului, separatoare pentru formarea cutiei de amintiri si cate un plic cu autoformare pentru pastrarea primei suvite si a primului ..
139,00 lei cu TVA
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)
Acest site foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului si imbunatatirea performantei platformei. Prin continuarea navigarii se considera acceptul dumneavoastra ca site-ul web sa poata seta fisiere de tip cookie in browser.